BLOGGEN

Ta del av våre insights!

Vi håper at du vil følge med på vår blogg og at du vil finne den nyttig og interessant. Tusen takk for at du besøker oss!

Bli inspirert av Jacks historie med Sirqel leie til eie abonnement

Vi i Sirqel er alltid glade for å høre fra våre kunder og lære om deres erfaringer. Denne gangen har vi hatt gleden av å snakke med en av våre leie til eie kunder, Jack Patton, som har delt sin historie med oss.

Jeg føler en frihet og fleksibilitet ved å kunne sykle

Møt vår kunde, Morten Johansen. Han er 66 år gammel og bosatt i Oslo Gamlebyen. Han er en av flere kunder som har prøvd elsykkel for første gang gjennom Sirqel og har nå blitt bitt av elsykkelbasillen.

Elsykkel har endret hverdagen

Møt vår kunde, Anders Oulie, familiefar fra Bærum som har tatt i bruk elsykkel som sitt hovedtransportmiddel, for trening, og til turer.

Våre beste tips for vintersykling

Hva med å starte det nye året med en spennende utfordring? Hos Sirqel kan du prøve vintersykling til en lav månedspris, inkludert service og vinterdekk. ⁠

Kundehistorier

I løpet av de siste månedene har vi hatt gleden av å høre mange inspirerende kundehistorier. Det betyr alt for oss å høre at vår tjeneste engasjerer og skaper positiv endring.

Fordeler med å leie elsykkel

Utforsk de mange fordelene ved elsykkelutleie basert på våre kunders erfaringer. Uansett om du pendler, søker eventyr eller ønsker å oppdage nye områder, er elsykkelutleie en fantastisk måte å nyte fordelene ved sykling uten å eie en sykkel. Les videre for å oppdage hvorfor leie av elsykkel kan være det rette valget for deg.

SIRQEL x Birk Sport

Det er en glede å dele vårt nye og spennende samarbeid med Birk Sport! De er eksperter på sykler og tilbyr fantastisk rådgivning og service. Deres brede utvalg av sykler i høy kvalitet dekker de aller fleste behov, og vi er så stolte over å ha dem som samarbeidspartner

Hvorfor balansesykkel

Vi anbefaler barn å starte sykkeltreningen med balansesykkel.

De er enkle å bruke, trygge og gir barnet muligheten til å utvikle balanse- og koordinasjonsevner på en naturlig måte.

Bruk hjelmen riktig

Sykkelhjelmen er den viktigste beskyttelsen du har når du sykler. Det kan redusere risikoen for alvorlige hodeskader betydelig. Men det er ikke nok bare å ha på seg hjelmen – du må også sørge for at den sitter riktig for å få best mulig beskyttelse.

Julianna Weber: «Vår strategi er å eie minst mulig»

Møt en av SIRQEL sine første kunder, Julianna Weber, 3-barnsmor fra Oslo. Hun brenner for en grønnere livsstil og har som strategi å leie mest mulig og eie minst mulig.

Kim Olsrud: «Sykling gir frihetsfølelse»

Møt vår kunde, Kim Olsrud, 2-barnsfar fra Oslo.

Hvorfor vi tilbyr Frog bikes

Med Frog Bikes har vi funnet et merke med barnesykler som ikke bare er dedikert til å gjøre sykling morsomt for barn, men også produserer sykler av høy kvalitet med barnespesifikke komponenter som er bygget for å vare. Det gjør dem ideelle for vår abonnementsmodell.

Lære et barn å sykle

Å gå videre fra en balansesykkel og til en pedalsykkel er et stort skritt for et barn – et som du og barnet ditt vil være like stolte av når det først er mestret. Men hvordan vet du når det er på tide å lære barnet å sykle og hvordan kan du hjelpe barnet ditt til å gjøre dette til en morsom og vellykket opplevelse?

SIRQEL x Wanda Space

Vi har inngått et samarbeid med Wanda for distribusjon og lagring av våre sykler.

Lær å sykle balanse­sykkel i tre trinn

Vi anbefaler alltid at barn starter sykkelreisen med en balansesykkel – og med Frog Tadpole kan de gjøre det fra de er 2 år gamle! Men ikke alle barn er klare så unge. Frog Bikes balansesykkelserie tilbyr balansesykler for barn opp til 4 år.

Full syssel­setning og anstendig arbeid for alle

SIRQEL har inngått et samarbeid med sykkelverkstedet Paahjul i Oslo.

SIRQEL x KARUSELL

Vi heier på selskaper som jobber med sirkulære løsninger.

Sykkelabonnement for barnefamilier

Hvorfor sykkelabonnement?

Barnesykler i høy kvalitet er dyrt og barna vokser raskt fra dem. Mange foreldre velger derfor å kjøpe en billig sykkel, men er sykkelen tung, for stor, eller av dårlig kvalitet blir det vanskeligere for barna å lære. Syklene blir fort ødelagt og ender ofte i søpla. Bare i Oslo kastes det ca. 2500 sykler i året. Tenk hvor mye som blir kastet i hele landet.

Om bloggen

Vi tilbyr et unikt og praktisk alternativ til deg som ønsker å ha riktig sykkel tilgjengelig, uten å måtte kjøpe en selv.

På denne bloggen vil du finne alt fra tips og råd om hvordan du kan velge den beste sykkelen for akkurat dine behov, til inspirasjon og idéer for aktiviteter du kan gjøre  på sykkel. Vi vil også dele våre erfaringer og historier fra vår abonnementstjeneste, slik at du kan få en bedre forståelse av hvordan det fungerer.