Kim Olsrud: «Sykling gir frihetsfølelse»

Møt vår kunde, Kim Olsrud, 2-barnsfar fra Oslo.

Hva er den største grunnen til at du valgte å starte et sykkelabonnement hos SIRQEL?

Det er så dyrt med ny sykkel til gutten og det er mange sykler i omløp fra før. Det å leie sykkel var mye billigere.

«Som småbarnsfamilie har vi nok å rutte med. Dette er en abonnementsløsning som passer lommeboken.»


Vi kan kjøpe brukt sykkel, men må bruke tid på å selge den. Det fungerte bra med å bestille hos dere. Det å få sykkelen levert så raskt og enkelt på døra for en brøkdel av prisen. Det er wow. Det er en liten fast utgift man ikke merker.

«Er en skikkelig frihet å leie sykkel.»


For at det skal være enkelt for barna å sykle må de ha en kvalitetssykkel. Frog 40 er bra på vekt, for- og bakbrems, bra geometri. At en 2,5 åring enkelt lærer seg å sykle som aldri før på en sykkel med pedaler. Det funker bare med en sånn bra sykkel.

«Tenk å få leid en sykkel for rundt 150kr pr måned, også kan man skifte opp en størrelse når behovet kommer.»

Hvordan har vårt sykkelabonnement hjulpet dere i hverdagen?

Det har hjulpet mye. Etter 2 uker på balansesykkel var han klar for å sykle med pedaler. Dette hadde vi ikke, så jeg måtte hive meg rundt for å få ordnet en sykkel. Sjekket tilgjengelige kvalitetssykler for barn og så at det kostet rundt 5000 kr. Ville ikke bruke 5000kr på barnesykkel til toåring som fort vokser ut av den.

«Vi er opptatt av at sykkelen skal være ordentlig og bra slik at barna får en riktig opplevelse. Kjedelig å kjøpe en tung sykkel som er vanskelig å sykle med. Den vi fikk leid var helt korrekt. Det har vært så enkelt for han å lære å sykle på den.»

Hvordan har barnas sykkelreise vært?

Han sykler til og fra barnehagen med de eldre gutta. Det vært stas. Han kunne ta med sykkelen overalt, tur rundt Sognsvann og på familieturer. Det å sitte på en park og bare la han sykle rundt.

«Det er en kjempe frihetsfølelse. Fra å sitte i vognen, til å bæres, til den friheten sykling gir. Når han startet med balansesykkelen og begynte å sykle så åpnet det seg en helt ny verden.»


nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Du må akseptere kaker for å abonnere.