CEO & Founder

Vanessa Lagerkvist

Bli inspirert av Jacks historie med Sirqel leie til eie abonnement

Vi i Sirqel er alltid glade for å høre fra våre kunder og lære om deres erfaringer. Denne gangen har vi hatt gleden av å snakke med en av våre leie til eie kunder, Jack Patton, som har delt sin historie med oss.

Jeg føler en frihet og fleksibilitet ved å kunne sykle

Møt vår kunde, Morten Johansen. Han er 66 år gammel og bosatt i Oslo Gamlebyen. Han er en av flere kunder som har prøvd elsykkel for første gang gjennom Sirqel og har nå blitt bitt av elsykkelbasillen.

Elsykkel har endret hverdagen

Møt vår kunde, Anders Oulie, familiefar fra Bærum som har tatt i bruk elsykkel som sitt hovedtransportmiddel, for trening, og til turer.

Våre beste tips for vintersykling

Hva med å starte det nye året med en spennende utfordring? Hos Sirqel kan du prøve vintersykling til en lav månedspris, inkludert service og vinterdekk. ⁠

Kundehistorier

I løpet av de siste månedene har vi hatt gleden av å høre mange inspirerende kundehistorier. Det betyr alt for oss å høre at vår tjeneste engasjerer og skaper positiv endring.

Fordeler med å leie elsykkel

Utforsk de mange fordelene ved elsykkelutleie basert på våre kunders erfaringer. Uansett om du pendler, søker eventyr eller ønsker å oppdage nye områder, er elsykkelutleie en fantastisk måte å nyte fordelene ved sykling uten å eie en sykkel. Les videre for å oppdage hvorfor leie av elsykkel kan være det rette valget for deg.

SIRQEL x Birk Sport

Det er en glede å dele vårt nye og spennende samarbeid med Birk Sport! De er eksperter på sykler og tilbyr fantastisk rådgivning og service. Deres brede utvalg av sykler i høy kvalitet dekker de aller fleste behov, og vi er så stolte over å ha dem som samarbeidspartner

Hvorfor balansesykkel

Vi anbefaler barn å starte sykkeltreningen med balansesykkel.

De er enkle å bruke, trygge og gir barnet muligheten til å utvikle balanse- og koordinasjonsevner på en naturlig måte.

Bruk hjelmen riktig

Sykkelhjelmen er den viktigste beskyttelsen du har når du sykler. Det kan redusere risikoen for alvorlige hodeskader betydelig. Men det er ikke nok bare å ha på seg hjelmen – du må også sørge for at den sitter riktig for å få best mulig beskyttelse.