Kundehistorier

I løpet av de siste månedene har vi hatt gleden av å høre mange inspirerende kundehistorier. Det betyr alt for oss å høre at vår tjeneste engasjerer og skaper positiv endring.

Gjennom samtalene har vi lært hvordan vårt elsykkelabonnement har påvirket deres daglige rutiner og livsstil. Våre kunder deler hvordan SIRQEL har gitt dem en ny frihet i hverdagen og endret deres transportvaner.

Mindre Avhengig av Bilen

Frihet på to hjul

Mange av våre kunder sykler nå til jobb, nyter frisk luft og unngår morgentrafikken.

"Med sykkel finner du alltid parkering og kommer til jobb oppfrisket og klar til å starte dagen. Ikke bare er det en raskere måte å komme seg rundt på, men også en flott måte å få litt trening på før og etter jobb".

Historier om å velge bort bilen

Flere har delt at de lar bilen stå, mens andre har gått fra to biler til en, og noen har avsluttet billeasing. Det å bytte fra bil til elsykkel har gitt dem et nytt syn på daglig transport.

"Jeg fant ut at elsykkel kunne tilby mye av det samme som en bil, men til en brøkdel av kostnaden og uten de miljømessige konsekvensene"

Helsefordelene med Elsykkel

Daglige turer, daglig velvære

Med jevnlige turer på elsykkelen forteller våre kunder om økt velvære og hvordan syklingen har blitt en viktig del av deres daglige rutine.

"Syklingen har ikke bare blitt en måte å komme meg rundt på, men en viktig del av min daglige rutine. Det gir meg en følelse av frihet, energi, og en perfekt start på dagen!"

Fysiske og mentale fordeler

De sykler oftere og lenger, noe som gir forbedret helse, både fysisk og mentalt.

Elsykkelens innvirkning på hverdagen

Vårt elsykkelabonnement tilbyr mer enn bare transport. Det tilbyr en mulighet for en bedre livsstil, og våre kunders historier bekrefter dette.

Tusen takk for at du deler din historie med oss

nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Du må akseptere kaker for å abonnere.