hvem er vi?

Om oss

Med vårt sykkelabonnement ønsker vi å legge til rette for at flere velger sykkelen som det foretrukne transportmidlet.

Vår story

Det hele startet med at vi som familie erfarte et overforbruk av barneklær og utstyr. Barna vokser fort og vi må ofte kjøpe nytt, for å ha klær og utstyr i riktig størrelse.

Våren 2022 lanserte vi vårt sykkelabonnement for barnesykler.

Som foreldre vil man gi barna den beste sykkelopplevelsen. Problemet er at kvalitetssykler er dyre og barna vokser fort fra dem. Det å kjøpe og selge brukt oppleves for mange som slitsomt og tidkrevende. Flere ender med å kjøpe en tung «billig-sykkel»  som gjør det vanskeligere for barna å lære å sykle og som fort blir ødelagt.

Etter gode tilbakemeldinger fra våre kunder har vi nå utvidet sortimentet med elsykler for voksne.

Vi ønsker at alle skal ha tilgang til en kvalitetssykkel, og velge sykkelen som det foretrukne transportmidlet.

Verdens beste transportmiddel

Sykling bidrar til bedre helse og fysisk form gjennom regelmessig mosjon og frisk luft. Sykling er også en miljøvennlig transportform som reduserer CO2-utslipp og bidrar til å bekjempe klimaendringer. Ved å sykle kan man redusere trafikkbelastningen i byer og bidra til et mer effektivt og behagelig transportsystem.

Mindre sykler i søpla

Visste du at det bare i Oslo kastes ca. 2500 sykler i året?

Overforbruk har dessverre blitt en av våre største miljøutfordringer.

Vi jobber aktivt for at alle sykler som produseres skal brukes lenger. Slik bidrar vi til et lavere forbruk, mindre bruk av ressurser og skaper bedre forbruksvaner for barna våre og neste generasjon.

Vi skal hele tiden forbedre oss

En stor drivkraft for oss er å hele tiden være i bevegelse. Å gjøre ting bedre og aldri slutte å forbedre oss. Vi skal altid være åpne for forandring og forbedring. Alle våre produkter skal brukes lenger og vi skal hjelpe våre kunder med å endre sine transportvaner. Vi gir oss ikke før vi har klart dette i stor skala.

team

Møt teamet bak SIRQEL

Vanessa

CEO & Founder

Vanessa har ansvaret for å selge vår visjon. Som daglig leder er hun involvert i det meste, men er ekstra opptatt av gode kundeopplevelser.


Marcus

VP Biz. Dev. & Founder

Marcus er involvert i alt fra strategi og finansiering til salg og produktutvikling.Johan

CTO

Utdannet innen risikohåndtering, men med et interesse for software siden barneskolen. Har jobbet som produkteier og utvikler i store multinasjonale selskaper, men også i startups.

Tomas

Driftsansvarlig

Tomas har ansvar for verksted og drift. Med lang erfaring som sykkelmekaniker og en aktiv syklist selv, har han en dyp lidenskap for sykler. Han er dedikert til å gi våre kunder den beste servicen og sørger for at syklene er i topp stand.

nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Du må akseptere kaker for å abonnere.