Bli inspirert av Jacks historie med Sirqel leie til eie abonnement

Vi i Sirqel er alltid glade for å høre fra våre kunder og lære om deres erfaringer. Denne gangen har vi hatt gleden av å snakke med en av våre leie til eie kunder, Jack Patton, som har delt sin historie med oss.

Enkelt, praktisk og miljøvennlig

«Veldig fornøyd med Sirqel leie til eie. Enkelt å betale en gang i måneden og samtidig vite at jeg kan bytte til en annen type sykkel når behovet endrer seg. Fint å vite at Sirqel har ulike typer sykler, blant annet lastesykler»


Med Sirqel eie abonnement får du tilgang til elsykkel for en fast månedspris, inkludert service og dekkskift. Du kan enkelt bytte eller oppgradere sykkelen ved behov.

«Syklene er gode og det er enkelt å levere på service med to verksteder i Oslo. De gangene jeg har levert den inn har jeg også fått en lånesykkel med en gang»


Hos Sirqel tar vi vare på elsykkelen din og sørger for at den får den nødvendige servicen. Vi ønsker å gjøre det enklere for flere å benytte seg av elsykkel som transportmiddel, noe som både er bra for helsen og miljøet.

Miljøvennlig transport, året rundt

Jack ønsket lenge å bli elsyklist og Sirqel gjorde det enkelt for han å oppnå dette ved å tilby en lav månedspris istedenfor en stor investering. Inkludert i abonnementet er service og piggdekk, noe som gjør det mulig å sykle året rundt.

«Jeg valgte eie abonnement på grunn av den lave månedsprisen. I tillegg tilbyr Sirqel service og piggdekk, noe som motiverer meg til å sykle året rundt. Det gir meg også en god følelse å vite at jeg transporterer meg rundt på en miljøvennlig måte i Oslo»

Elsykkeloppelvelsen – Frihet, energigivende og godt humør

Fra trange T-banevogner til frisk luft og god følelse. Jack opplever en positiv endring i sin daglige transport rutine.

«Før satt jeg på en trang og overfylt T-bane. Nå tar jeg meg raskere rundt omkring og i tillegg med en god følelse i kroppen. Det er fantastisk å suse oppover bakkene. Jeg blir rett og slett i godt humør av å sitte på elsykkelen. Den følelsen anbefaler jeg alle»

Ingen bedre start på morgenene enn frisk luft i ansiktet!

«Man blir rett og slett i godt humør av å suse avgårde på elsykkelen. Ingen bedre start på morgenen enn frisk luft i ansiktet!»

Enklere hverdag med elsykkel

«Elsykkel har gjort at jeg får hentet og levert i barnehagen. Jeg sparer tid og det er en fantastisk følelse å kunne suse oppover bakkene! Jeg kan virkelig anbefale Sirqel. De er tilgjengelige om det skulle være noe og det kjennes godt å støtte opp om et så miljøvennlig og positiv tiltak som gjengen i Sirqel tilbyr»

nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Du må akseptere kaker for å abonnere.