Elsykkel har endret hverdagen

Møt vår kunde, Anders Oulie, familiefar fra Bærum som har tatt i bruk elsykkel som sitt hovedtransportmiddel, for trening, og til turer.

«Det å kunne suse forbi bilkøene på vei til jobb, følelsen av frihet det gir, det er ubeskrivelig”

Omstillingen til en sykkelvennlig hverdag


Anders er en av mange kunder som forteller at elsykkelen har gjort det enklere å komme seg ut. Han har blitt mer aktiv i hverdagen, lar bilen stå oftere, og opplever både å sykle mer og lenger, noe som har bidratt til bedre helse.

“Med elsykkel har jeg begynt å sykle til jobb nesten hver dag. Det har revolusjonert måten jeg tenker på transport. Med elsykkel ble det plutselig lettere å velge sykkelen fremfor bilen eller bussen, ikke bare til jobb, men overalt”


Det å sykle med elsykkel beskriver han som en blanding av glede, frihet, og en dose morgentrim.

“Det aller beste er når du sykler forbi bilkøer på lyse sommermorgener. Du føler bare glede og får ny energi som varer hele dagen. Det å komme på jobb, og vite at du allerede har fått trent før arbeidsdagen har startet, er helt fantastisk”


Elsykkelen har åpnet nye dører for trening. Anders bruker sykkelturen til og fra jobb som hans daglige treningsøkt. Med muligheten for intervalltrening kombinert med transport, sparer han mye tid i en travel hverdag.

Han forteller at før elsykkelen kom inn i bildet, varierte han mellom bil, buss og den tradisjonelle sykkelen, basert på været og humøret. Den største endringen han har merket er hvor mye mer han sykler nå enn før.

«Jeg sykler lengre, oftere, og med større glede enn før. Med elsykkelen er det ikke noe problem om det regner eller er oppoverbakker. Den lave terskelen for å velge sykkelen har virkelig åpnet opp for en ny verden for meg,»

Valget av Sirqels sykkelabonnement

Å velge Sirqels sykkelabonnement var et enkelt valg for Anders.

«Tanken på å investere 40-50 tusen kroner i en sykkel jeg ikke var sikker på om jeg ville trives med, fristet lite. Med Sirqel fikk jeg muligheten til å prøve ut elsykkelen og kan teste ulike modeller og bytte etter behov. Det er perfekt for meg som ønsker å holde meg oppdatert med den nyeste teknologien uten å forplikte meg til en stor investering. Og inkludert service betyr at jeg ikke trenger å bekymre meg for vedlikeholdskostnader. Det gjør sykling til en enda større glede”


Vil du også oppleve friheten og gleden ved å sykle til jobb? Utforsk vårt sykkelabonnement og bli en del av sykkelrevolusjonen du også

nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Du må akseptere kaker for å abonnere.