Jeg føler en frihet og fleksibilitet ved å kunne sykle

Møt vår kunde, Morten Johansen. Han er 66 år gammel og bosatt i Oslo Gamlebyen. Han er en av flere kunder som har prøvd elsykkel for første gang gjennom Sirqel og har nå blitt bitt av elsykkelbasillen.

Teste elsykkel uten å gjøre en stor investering

Morten var i sommer 2023 usikker på om elsykkel var noe for han. Med Sirqel fikk han muligheten til å leie en elsykkel uten å gjøre en stor investering.

«Da jeg bestemte meg for å utforske om elsykkel kunne være noe for meg, var det veldig fint at jeg «ramlet over» sirqel.no Her så jeg en mulighet til å teste ut elsykkel uten å måtte legge 40 – 50.000,- på bordet for å finne ut dette.»


Han forteller også at et abonnement med både service og vinterdekk inkludert, gjorde hele elsykkelopplevelsen enkel og bekymringsfri.

Å sykle på en elsykkel er bare helt fantastisk!


Morten deler siner erfaringer med elsykkelen.

«Å sykle på en elsykkel er bare helt fantastisk. Jeg føler at jeg, i større grad, kan ta del i opplevelsen/omgivelsene og ikke bare stresse og kave for å komme meg framover. Jeg har jo erfart at det ikke lenger finnes oppoverbakker verken i byen eller i marka. Når jeg har lært å bruke giring og kraft på en riktig måte så kommer jeg meg ram og opp, nær sagt over alt.»

Morten bruker også syklingen som trening:

«Har jeg behov for å trene så kan jeg gjøre det også ved å bruke litt mindre assistanse fra motoren, noe jeg ofte gjør når jeg nærmer meg Gamlebyen og dusjen!»

Elsykkel gir en frihet og fleksibilitet

Med den nye friheten elsykkelen gir ham, har Morten syklet over 130mil på 5 måneder, og planlegger å fortsette gjennom hele vinteren.

«Elsykkelen har, nesten fullt og helt erstattet scooter og bil. Jeg føler en frihet og fleksibilitet ved å kunne sykle. Slipper å betale bomring, drivstoff, lete etter parkeringsplass osv. Kan bevege meg hvor som helst, når som helst og det føles helt fantastisk!»

nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Du må akseptere kaker for å abonnere.