Hvorfor vi tilbyr Frog bikes

Med Frog Bikes har vi funnet et merke med barnesykler som ikke bare er dedikert til å gjøre sykling morsomt for barn, men også produserer sykler av høy kvalitet med barnespesifikke komponenter som er bygget for å vare. Det gjør dem ideelle for vår abonnementsmodell.

Frog Bikes er en ledende produsent av prisbelønte lette barnesykler som tilbyr et komplett utvalg av ergonomisk utformede sykler fra balanse- og førstetråkkesykler til hybrid-, landeveis-, MTB- og banesykler, for alle aldre, ferdigheter og disipliner. De er laget i Storbritannia og nytes av millioner av barn over hele verden.

Det er mange grunner til at vi liker Frog Bikes, blant annet:

  1. Lett å lære på – Den lette rammen gjør syklene enkle å manøvrere og alle komponentene er skreddersydd for yngre ryttere. Dette hjelper dem å bygge opp selvtillit til sykkelferdighetene sine mens de har det gøy. Vil du vite hvordan du lærer et barn å sykle, les bloggen vår.
  2. Barnespesifikke komponenter – Alle Frog-sykler er designet med barnet i tankene, inkludert bremsespaker for mindre hender, og patenterte kranker for mer effektiv pedaling, for å sikre at barna finner syklene enkle å bruke.
  3. Strenge sikkerhetsstandarder – Frog Bikes gjennomgår sikkerhetstesting for å oppfylle ISO-standarder for å sikre at de er trygge for barn å sykle på. Balanse- og første pedalsykler inkluderer en sikkerhetsstyringsgrense for å forhindre overstyring.
  4. Bærekraftig tenkning – Frog Bikes bryr seg om å beskytte planeten rundt oss, og tar ansvar for å designe og utvikle produkter som bidrar til å minimere deres miljøpåvirkningen. Frog Bikes meldte seg på FNs klimaendringer «Race to Zero»-programmet. De ser frem til å fortsette deres søken etter å bli en mer bærekraftig virksomhet, fra lang levetid på sykkel til prosjekter for avkarbonisering.

Prøv selv og la barnet ditt hoppe på frosken.

nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev

Du må akseptere kaker for å abonnere.