SIRQEL x Birk Sport

Partnerskap

Det er en glede å dele vårt nye og spennende samarbeid med Birk Sport! De er eksperter på sykler og tilbyr fantastisk rådgivning og service. Deres brede utvalg av sykler i høy kvalitet dekker de aller fleste behov, og vi er så stolte over å ha dem som samarbeidspartner💚

Vi har snakket med Martin Norgård, Managing Director hos Birk Sport:

«Vi valgte å inngå samarbeid med SIRQEL fordi dette er et marked vi har stor tro på, og teamet bak SIRQEL er dyktige mennesker. Vi tror på tjenesten og på menneskene bak den.»

Når det gjelder hva som gjør Birk Sport unikt, sier Martin:

«Vi streber etter å kunne tilby den beste kombinasjonen av produkter, tjenester og kundeservice.»

Vi i SIRQEL og Birk Sport deler felles visjon om å skape et miljøvennlig alternativ til daglig transport. Dette partnerskapet gjør det enklere for flere å velge elsykkel som transportmiddel.

«Vi er en fagbutikk på sykler, og gjennom SIRQEL vil man få muligheten til å leie og abonnere på elsykler. Dette gir våre kunder mer valgfrihet og en enkel måte å komme seg på sykkelen.»

Vi ser frem til å jobbe med Birk Sport for å gjøre sykling mer tilgjengelig og praktisk for alle.

Bli med oss på vår reise mot et grønnere og mer aktivt samfunn! 🌿🚴

 

Fortsett å lese

Relaterte innlegg

SIRQEL x KARUSELL

Partnerskap

Vi heier på selskaper som jobber med sirkulære løsninger. Møt Anna, gründeren bak Karusell. En utleietjeneste for babyklær 0-2år. «Vi vet hvor stressende småbarnslivet kan være. Slipp /../

Postnummerkontroll

Kan vi levere til deg?

Dessverre kan vi ikke levere til deg nå, men abonner på vårt nyhetsbrev for fremtidige oppdateringer!

Om du bor ved Oslo kan du også velge å hente sykkel hos vår partner, send en epost til kontakt@sirqel.no så løser vi det for deg.

 

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev