Hvem er vi?

Om oss

Med vårt sykkelabonnemet ønsker vi å legge til rette for at flere velger sykkelen som det foretrukne transportmidlet.

Vår story

Det hele startet med at vi som familie erfarte et overforbruk av barneklær og utstyr. Barna vokser fort og vi må ofte kjøpe nytt, for å ha klær og utstyr i riktig størrelse.

Våren 2022 lanserte vi vårt sykkelabonnement for barnesykler.

Som foreldre vil man gi barna den beste sykkelopplevelsen. Problemet er at kvalitetssykler er dyre og barna vokser fort fra dem. Det å kjøpe og selge brukt oppleves for mange som slitsomt og tidkrevende. Flere ender med å kjøpe en tung «billig-sykkel»  som gjør det vanskeligere for barna å lære å sykle og som fort blir ødelagt.

Etter gode tilbakemeldinger fra våre kunder har vi nå utvidet sortimentet med elsykler for voksne.

Vi ønsker at alle skal ha tilgang til en kvalitetssykkel, og velge sykkelen som det foretrukne transportmidlet.

Verdens beste transportmiddel

Sykling bidrar til bedre helse og fysisk form gjennom regelmessig mosjon og frisk luft. Sykling er også en miljøvennlig transportform som reduserer CO2-utslipp og bidrar til å bekjempe klimaendringer. Ved å sykle kan man redusere trafikkbelastningen i byer og bidra til et mer effektivt og behagelig transportsystem.

Mindre sykler i søpla

Visste du at det bare i Oslo kastes ca. 2500 sykler i året?

Overforbruk har dessverre blitt en av våre største miljøutfordringer.

Vi jobber aktivt for at alle sykler som produseres skal brukes lenger. Slik bidrar vi til et lavere forbruk, mindre bruk av ressurser og skaper bedre forbruksvaner for barna våre og neste generasjon.

Vi skal hele tiden forbedre oss

En stor drivkraft for oss er å hele tiden være i bevegelse. Å gjøre ting bedre og aldri slutte å forbedre oss. Vi skal altid være åpne for forandring og forbedring. Alle våre produkter skal brukes lenger og vi skal hjelpe våre kunder med å endre sine transportvaner. Vi gir oss ikke før vi har klart dette i stor skala.

Team

Møt teamet bak SIRQEL

Vanessa

COO & Founder

Vanessa har ansvaret for å selge vår visjon. Som operativ leder er hun involvert i det meste, men er ekstra opptatt av gode kundeopplevelser. Hun har ansvar for markedsføring, salg og kundeservice.

Marcus

CEO & Founder

Marcus er involvert i alt fra strategi og finansiering til salg og produktutvikling.

 

Martin

Sykkelspesialist/ konseptutvikling

Martin bidrar med dyp forståelse fra sykkelbransjen og markedsbehov. Han har utdannelse innen finans og internasjonal business fra ASU, Phoenix. Mer enn 10 års erfaring fra sykkelbransjen med alt fra salg, markedsføring og ledelse.

Kristoffer

Sykkelspesialist/ konseptutvikling

Kristoffer bidrar med konseptutvikling og innenfor feltene økonomi og finans. Han er utdannet innen finansiell økonomi i USA og Norge og har erfaring fra konsulent og regnskapsbransjen.

Suman

Intern

Suman har en master i logistikk og forsyningskjeder, og et stort interesse for sirkulære løsninger. Hun bidrar med alt fra markedsføring til systematisering av våre tjenester.

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev