Hvem er vi?

Om oss

SIRQEL skal gi foreldre tilgang til barnesykler i høy kvalitet. Vi vil gjøre det enklere enn å kjøpe nytt, og billigere enn å kjøpe brukt.

Vår story

Det hele startet med at vi som familie erfarte et overforbruk av barneklær og utstyr. Barna vokser fort og vi må ofte kjøpe nytt for å klær og utstyr i riktig størrelse.

Som foreldre vil man gi barna den beste sykkel opplevelsen. Problemet er at kvalitetssykler er dyre og barna vokser fort fra dem. Det å kjøpe og selge brukt oppleves for mange som slitsomt og tidkrevende. Flere ender med å kjøpe en tung «billig-sykkel»  som gjør det vanskeligere for barna å lære å sykle og som fort blir ødelagt. Dette ønsker vi å gjøre noe med!

Det skal være enkelt og billig for familier å ha tilgang til kvalitetssykkel i riktig størrelse.

En tjeneste som forenkler

Vi ønsker å forenkle hverdagen for småbarnsfamilier. Hos oss får du tilgang på barnesykkel i riktig størrelse, levert rett på døren.

Alle bestillinger gjøres enkelt i vår nettbutikk. Trenger du å endre størrelse eller er det noe du mangler, så kontakter du bare oss. Ny sykkel leveres, og den gamle hentes.

Mindre sykler i søpla

Visste du at det bare i Oslo kastes ca. 2500 sykler i året?

Overforbruk har dessverre blitt en av våre største miljøutfordringer.

Vårt mål er at alle sykler som produseres skal brukes lenger. Av flere barn, og av flere familier. Slik bidrar vi til et lavere forbruk, mindre bruk av ressurser og skaper bedre forbruksvaner for barna våre og neste generasjon.

Vi skal hele tiden forbedre oss

En stor drivkraft for oss er å hele tiden være i bevegelse. Å gjøre ting bedre og aldri slutte å forbedre oss. Vi skal altid være åpne for forandring og forbedring. Alle våre produkter skal brukes lenger og vi skal hjelpe våre kunder med å endre sine forbruksvaner. Vi gir oss ikke før vi har klart dette i stor skala.

Team

Møt teamet bak SIRQEL

Vanessa

CMO & Founder

Jeg er mamma, og vil gjøre hverdagen enklere for småbarnsforeldre 🚀

Marcus

CEO & Founder

Ser til at det som må bli utført, blir utført 👨‍🏭

Suman

Intern

Jeg hjelper til med det meste 🦄

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev