Elkjøp

Få tilgang på elsykkel for en fast månedspris. Du kan enkelt swappe eller oppgradere modell ved behov. Ingen renter eller gebyrer.

Sånn funker Eie

Bestill sykkel

Velg din elsykkel og betal en fast månedspris. Ingen renter eller avgifter. Du betaler kun for sykkelen finansiert over 51 måneder.

Bytt, kanseller eller behold

Etter 36 måneder kan du velge å oppgradere til nyere modell. Du inngår da en ny avtale over 51 måneder, og er selv ansvarlig for å transportere sykkelen til Sirqel. Alternativt kan du beholde sykkelen som din eiendom – betalingen fortsetter til det gått 51 måneder.

Produkter

NOK 785,- pr. måned

Giant Explore E+ 2 DD

Giant 23 Explore E+ 2 er en hybrid elsykkel som gir deg en komfortabel og effektiv kjøreopplevelse, samtidig som den gir muligheten til å kjøre lenger og takle bakker og motvind.

Kun leveranse på Østlandet.

NOK 785,- pr. måned

Giant Explore E+ 2 STA

Giant 24 Explore E+ 2 er en hybrid elsykkel som gir deg en komfortabel og effektiv kjøreopplevelse, samtidig som den gir muligheten til å kjøre lenger og takle bakker og motvind.

Kun leveranse på Østlandet.

NOK 763,- pr. måned

Birk E-SUV EP6

Birk E-SUV er en elektrisk terrengsykkel som er modifisert for bruk i byen. Med skjermer, lykter og bagasjebrett er sykkelen forberedt for alle daglige turer: til jobb, til treningsstudio, til butikken og overalt ellers. E-SUV er klar for alt den urbane jungelen kan by på av brostein, fortauskanter og trikkeskinner.

Leveres umontert i hele landet.

NOK 763,- pr. måned

Birk E-SUV LS EP6

Birk E-SUV er en elektrisk terrengsykkel som er modifisert for bruk i byen. Med skjermer, lykter og bagasjebrett er sykkelen forberedt for alle daglige turer: til jobb, til treningsstudio, til butikken og overalt ellers. E-SUV er klar for alt den urbane jungelen kan by på av brostein, fortauskanter og trikkeskinner.

Leveres umontert i hele landet.

Bor du i Olso?

Til kunder i Oslo tilbyr vi enda flere sykler

Bruk kampanjekode EK24 og få gratis frakt å lås på alle våre elsykler. I dette abonnementet inngår service og vinterdekk, og du har også mulighet for kortere bindingstider.

Eie

Vanlige Spørsmål

Er det leie eller leasing

Nei, det er finansiering gjennom Resurs Bank direkte til kunden. Du eier produktet. Og du kan når du ønsker nedbetale hele finansiering.

Er det angrerett?

Ja, du kan angre på avtalen innen 14 dager. Produktet leveres tilbake til Sirqel og Resurs bank annullerer finansieringsavtalen.

Hvordan avslutter jeg?

Du kan betale restbeløpet, og behøver ikke returnere produktet. Alternativt kan du etter bindingstiden velge å avslutte abonnementet samt levere elsykkelen til Sirqel. Da vil Sirqel betale restbeløpet til Resurs Bank.

Inngår frakt i prisen?

Frakt innenfor Stor-Oslo er inkludert?

Inngår vinterdekk?

Vinterdekk inngår ikke i det landsdekkende tilbudet. For våre Oslo-kunder har vi pakker hvor vinterdekk inngår. Dette fremkommer på hver produkt, før inngåelse av avtale.

Hvordan fungerer service?

Service inngår ikke for det landsdekkende tilbudet. For våre Oslo-kunder har vi pakker hvor service inngår. Dette fremkommer på hver produkt, før inngåelse av avtale.

Hvordan fungerer retur?

Dersom du velger å fornye avtalen med oppgradering, fortsetter finansieringen på samme vilkår som tidligere. Den gamle sykkelmodellen vil bli kjøpt tilbake av Sirqel til en restverdi som ble fastsatt da avtalen ble inngått. Såfremt elsykkelen ikke er vanskjøttet på en slik måte at det i vesentlig grad påvirker elsykkelens verdi negativt. Normal slitasje betraktes ikke som vanskjøtsel.

Elsykkel skal returneres komplett, med lader og nøkler.

  1. Elsykkel skal ikke ha kraftige riper eller vesentlige skader på ramme – mindre riper som følge av normal bruk blir godkjent.
  2. Elsykkel skal ha gjennomgått service av Sirqel minst 2 ganger pr. år.
  3. Test av motor, batteri og display.
  4. Kontroll av ramme, slitasjedeler og dempere.

Eier jeg produktet?

Ja du eier produktet. Og du kan når du selv ønsker betale ned restbeløpet.

Inngår forsikring?

Nei forsikring inngår ikke. Da det er du som eier produktet må du ordne egen forsikring.

Hva om produktet blir stjålet?

Kontakt politiet umiddelbart. Hvis produktet ikke er dekket av din forsikring, har du ansvaret for betaling av restbeløpet – sjekk med forsikringsselskapet ditt om en elsykkel er inkludert i din innboforsikring.

Vi tilbyr også rabatterte priser på NAFs sykkelregister.

Hva skjer om sykkelen blir skadet?

Da kontakter du Sirqel. Vi sørger for å hjelpe deg med reparasjon så raskt vi kan. Og i særskilte tilfeller kan vi tilby deg en lånesykkel når din sykkel er på reparasjon.

Kan jeg selge elsykkelen?

Ja det kan du. Du er ansvarlig for betaling av restbeløpet.

Når kan jeg avslutte abonnementet?

Du kan avslutte abonnementet etter bindingstiden og levere sykkelen tilbake til Sirqel. Etter mottatt og godkjent sykkel så betaler Sirqel restbeløpet.

Hva om jeg vil kjøpe sykkelen?

Du kan kjøpe ut sykkelen ved å betale restbeløpet.

Hvilke betalingsmuligheter er tilgjengelige?

PBS og Giro.

Kan betalingsmetoden endres i perioden?

Nei.

Når er forfall på første betaling.

Førstkommende måned etter inngåelse av avtalen.

Hvordan beregnes betalingene

Månedlig beløp er likt markedsverdien av tjenesten delt med finansieringsperioden. Ingen renter eller gebyrer.

Hva skjer om jeg ikke kan betale?

Ved spørsmål om finansiering skal du kontakte Resurs Bank på tlf. 22 56 37 33

Hvor mye betaler jeg ekstra?

Du betaler den månedlige betalingen over tid, og har rett til bytte til ny modell når fornyelsesperioden starter. Du betaler ingen renter eller gebyrer.

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev