Sykkelabonnement for barnefamilier

Sykler

Hvorfor sykkelabonnement?

Barnesykler i høy kvalitet er dyrt og barna vokser raskt fra dem. Mange foreldre velger derfor å kjøpe en billig sykkel, men er sykkelen tung, for stor, eller av dårlig kvalitet blir det vanskeligere for barna å lære. Syklene blir fort ødelagt og ender ofte i søpla. Bare i Oslo kastes det ca. 2500 sykler i året. Tenk hvor mye som blir kastet i hele landet.

Ved å abonnere på barnesykler har du tilgang til kvalitetssykkel i riktig størrelse.

Slik fungerer det:

  1. Du får tilgang til sykkelen og kan skifte størrelse når barnet vokser
  2. Vi leverer ferdig montert sykkel helt hjem til døren din.
  3. Når sykkelen blir for liten leverer vi ny sykkel og henter samtidig den gamle.

Hvilken barnesykkel?

Frogbikes og woombikes har designet sykler spesielt for barn. De har den beste passformen og er lett å håndtere. De har investert i forskning for å utvikle et utvalg høy- kvalitet, lettvekts- barnesykler.

  • Lett og solid ramme
  • Justerbare bremsehåndtak
  • Reflekser og ringeklokke

Sosial bærekraft

Utleietjenester krever service, reparasjon og vask. Forskning viser at sirkulær økonomi kan skape inntil 20 000 nye arbeidsplasser i Norge. Vi i SIRQEL er opptatt av bærekraftig utvikling og har valgt å samarbeide med Paahjul. Paahjul er et profesjonelt sykkelverksted som gir personer med rusbakgrunn arbeidstrening som kvalifiserer dem til arbeidslivet.

Som kunde hos SIRQEL bidrar du til et lavere forbruk, mindre bruk av ressurser, mindre sykler i søpla og bedre forbruksvaner. 

Fortsett å lese

Relaterte innlegg

Bruk hjelmen riktig

Sykler

Sykkelhjelmen er den viktigste beskyttelsen du har når du sykler. Det kan redusere risikoen for alvorlige hodeskader betydelig. Men det er ikke nok bare å /../

Hvorfor balansesykkel?

Sykler

Vi anbefaler barn å starte sykkeltreningen med balansesykkel. De er enkle å bruke, trygge og gir barnet muligheten til å utvikle balanse- og koordinasjonsevner på /../

Postnummerkontroll

Kan vi levere til deg?

Dessverre kan vi ikke levere til deg nå, men abonner på vårt nyhetsbrev for fremtidige oppdateringer!

Om du bor ved Oslo kan du også velge å hente sykkel hos vår partner, send en epost til kontakt@sirqel.no så løser vi det for deg.

 

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev