SIRQEL x Wanda Space

Partnerskap

Vi har inngått et samarbeid med Wanda for distribusjon og lagring av våre sykler.

«Når vi startet SIRQEL visste vi at logistikk, distribusjon og reparasjon ville være svært viktig å løse på en effektiv måte. For å lykkes med en utleietjeneste som småbarnsfamilier ikke kan klare seg uten, er den nødt til å oppleves som enkel.»

Med Wandas intuitive og oversiktlige tjeneste så har vi tatt enda et steg nærmere vårt mål om å forenkle hverdagen for småbarnsfamilier.

Vi liker også veldig godt hvordan Wanda ønsker å bidra i omstillingen til en sirkulær økonomi:

«Wanda satser på utnyttelse av eksisterende eiendom, elektrisk transport, samt lokalprodusert og resirkulerbar emballasje. Vi er ett av forhåpentligvis mange nye selskaper med en forretningsmodell som driver frem en sirkulær økonomi. Vårt mål er å gi alle plassen de trenger og at vi i fellesskap deler og tar vare på tingene vi allerede har.»

Med dette partnerskapet tror vi at våre kunder vil få en smidig opplevelse ved levering og retur av produkter.

 

Fortsett å lese

Relaterte innlegg

SIRQEL x KARUSELL

Partnerskap

Vi heier på selskaper som jobber med sirkulære løsninger. Møt Anna, gründeren bak Karusell. En utleietjeneste for babyklær 0-2år. «Vi vet hvor stressende småbarnslivet kan være. Slipp /../

Postnummerkontroll

Kan vi levere til deg?

Dessverre kan vi ikke levere til deg nå, men abonner på vårt nyhetsbrev for fremtidige oppdateringer!

Om du bor ved Oslo kan du også velge å hente sykkel hos vår partner, send en epost til kontakt@sirqel.no så løser vi det for deg.

 

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev