Hvorfor vi tilbyr Frog bikes

Sykler

Med Frog Bikes har vi funnet et merke med barnesykler som ikke bare er dedikert til å gjøre sykling morsomt for barn, men også produserer sykler av høy kvalitet med barnespesifikke komponenter som er bygget for å vare. Det gjør dem ideelle for vår abonnementsmodell.

Frog Bikes er en ledende produsent av prisbelønte lette barnesykler som tilbyr et komplett utvalg av ergonomisk utformede sykler fra balanse- og førstetråkkesykler til hybrid-, landeveis-, MTB- og banesykler, for alle aldre, ferdigheter og disipliner. De er laget i Storbritannia og nytes av millioner av barn over hele verden.

Det er mange grunner til at vi liker Frog Bikes, blant annet:

  1. Lett å lære på – Den lette rammen gjør syklene enkle å manøvrere og alle komponentene er skreddersydd for yngre ryttere. Dette hjelper dem å bygge opp selvtillit til sykkelferdighetene sine mens de har det gøy. Vil du vite hvordan du lærer et barn å sykle, les bloggen vår.
  2. Barnespesifikke komponenter – Alle Frog-sykler er designet med barnet i tankene, inkludert bremsespaker for mindre hender, og patenterte kranker for mer effektiv pedaling, for å sikre at barna finner syklene enkle å bruke.
  3. Strenge sikkerhetsstandarder – Frog Bikes gjennomgår sikkerhetstesting for å oppfylle ISO-standarder for å sikre at de er trygge for barn å sykle på. Balanse- og første pedalsykler inkluderer en sikkerhetsstyringsgrense for å forhindre overstyring.
  4. Bærekraftig tenkning – Frog Bikes bryr seg om å beskytte planeten rundt oss, og tar ansvar for å designe og utvikle produkter som bidrar til å minimere deres miljøpåvirkningen. Frog Bikes meldte seg på FNs klimaendringer «Race to Zero»-programmet. De ser frem til å fortsette deres søken etter å bli en mer bærekraftig virksomhet, fra lang levetid på sykkel til prosjekter for avkarbonisering.

Prøv selv og la barnet ditt hoppe på frosken.

Fortsett å lese

Relaterte innlegg

Bruk hjelmen riktig

Sykler

Sykkelhjelmen er den viktigste beskyttelsen du har når du sykler. Det kan redusere risikoen for alvorlige hodeskader betydelig. Men det er ikke nok bare å /../

Hvorfor balansesykkel?

Sykler

Vi anbefaler barn å starte sykkeltreningen med balansesykkel. De er enkle å bruke, trygge og gir barnet muligheten til å utvikle balanse- og koordinasjonsevner på /../

Postnummerkontroll

Kan vi levere til deg?

Dessverre kan vi ikke levere til deg nå, men abonner på vårt nyhetsbrev for fremtidige oppdateringer!

Om du bor ved Oslo kan du også velge å hente sykkel hos vår partner, send en epost til kontakt@sirqel.no så løser vi det for deg.

 

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev