Hvorfor vi tilbyr Frog bikes

Sykler

Med Frog Bikes har vi funnet et merke med barnesykler som ikke bare er dedikert til å gjøre sykling morsomt for barn, men også produserer sykler av høy kvalitet med barnespesifikke komponenter som er bygget for å vare. Det gjør dem ideelle for vår abonnementsmodell.

Frog Bikes er en ledende produsent av prisbelønte lette barnesykler som tilbyr et komplett utvalg av ergonomisk utformede sykler fra balanse- og førstetråkkesykler til hybrid-, landeveis-, MTB- og banesykler, for alle aldre, ferdigheter og disipliner. De er laget i Storbritannia og nytes av millioner av barn over hele verden.

Det er mange grunner til at vi liker Frog Bikes, blant annet:

  1. Lett å lære på – Den lette rammen gjør syklene enkle å manøvrere og alle komponentene er skreddersydd for yngre ryttere. Dette hjelper dem å bygge opp selvtillit til sykkelferdighetene sine mens de har det gøy. Vil du vite hvordan du lærer et barn å sykle, les bloggen vår.
  2. Barnespesifikke komponenter – Alle Frog-sykler er designet med barnet i tankene, inkludert bremsespaker for mindre hender, og patenterte kranker for mer effektiv pedaling, for å sikre at barna finner syklene enkle å bruke.
  3. Strenge sikkerhetsstandarder – Frog Bikes gjennomgår sikkerhetstesting for å oppfylle ISO-standarder for å sikre at de er trygge for barn å sykle på. Balanse- og første pedalsykler inkluderer en sikkerhetsstyringsgrense for å forhindre overstyring.
  4. Bærekraftig tenkning – Frog Bikes bryr seg om å beskytte planeten rundt oss, og tar ansvar for å designe og utvikle produkter som bidrar til å minimere deres miljøpåvirkningen. Frog Bikes meldte seg på FNs klimaendringer «Race to Zero»-programmet. De ser frem til å fortsette deres søken etter å bli en mer bærekraftig virksomhet, fra lang levetid på sykkel til prosjekter for avkarbonisering.

Prøv selv og la barnet ditt hoppe på frosken.

Fortsett å lese

Relaterte innlegg

Postnummerkontroll

Kan vi leverere til deg?

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev