Om oss

Vi tar ansvar for alt vi gjør og vil aldri slutte å forbedre oss.

Vår story.

Det hele startet med at vi som familie erfarte et overforbruk av barneklær. Barna vokser så fort og det oppstår hele tiden behov for nye klær og utstyr. Problemet er jo at vi trenger alt dette til barna våre, samtidig som vi ønsker å gjøre mer for miljøet og barnas fremtid.

Vi tror at vi er mange barnefamilier som ønsker å ta bærekraftige valg, men som opplever det som vanskelig og lite tilgjengelig. Dette ønsker vi å gjøre noe med.

Derfor har vi skapt en tjeneste som er bra for miljøet og som forenkler hverdagen til småbarnsfamilier.

En tjeneste som forenkler.

Vi ønsker å forenkle hverdagen for småbarnsfamilier. Hos oss får du tilgang på de klær og produkter du trenger til barna. Målet er at du skal spare tid, plass og penger.

Alle bestillinger gjøres enkelt i vår nettbutikk, og vi leverer rett på døren. Trenger du å endre størrelse eller er det noe du mangler? Så kontakter du oss. Nye produkter leveres, og de gamle hentes. 

Sammen kan vi redusere ressursforbruket.

De første årene i barnas liv har de behov for mange produkter og flere størrelser av klær. Mye av dette blir ikke solgt eller gitt videre etter endt bruk. Det ender på lager i årevis eller havner rett i søpla.

Visste du at det bare i Oslo kastes ca. 2500 sykler i året og at vi nordmenn kaster 250 kilo klær hver eneste dag?

Overforbruk har dessverre blitt en av våre største miljøutfordringer.

Vårt mål er at alle produkter skal leve lenger og brukes lenger. Av flere barn, og av flere familier. Dersom vi velger kvalitet og reparerer ting når det trengs kan vi forlenge det enkelte produkts levetid. Slik bidrar vi til et lavere forbruk, mindre bruk av ressurser og skaper bedre forbruksvaner for barna våre og neste generasjon. 

Vi skal hele tiden forbedre oss.

En stor drivkraft for oss er å hele tiden være i bevegelse. Å gjøre ting bedre og aldri slutte å forbedre oss. Vi skal alltid være åpne for forandring og forbedring. Alle våre produkter skal brukes lenger og vi skal hjelpe våre kunder med å endre sine forbruksvaner. Vi gir oss ikke før vi har klart dette i stor skala. 

Transparens.

For at du som kunde skal kunne forstå verdien av tjenesten vi tilbyr, så tror vi på fullstendig åpenhet. Da vi ikke har noe å skjule, er vi overbevist om at du som kunde har rett til å vite akkurat hva du betaler for. På den måten gir vi deg en bedre forståelse for verdien av tjenesten vår. I løpet av 2022 vil vi begynne å presentere kostnaden for hvert produkt på respektive produktside.