Lansering av sykkel­abonne­ment

Sykler

Sykkel­abonnement

Nå har vi endelig lansert vårt sykkelabonnement.

I abonnementet inngår vask, reparasjon og service. Og du kan når som helst skifte modell når behovet endrer seg.

Vi har valgt å satse på sykkel abonnement fordi vi ønsker å hjelpe flere barn med å komme i gang med sykling på en måte som er gøy og enkel for hele familien. Barn som lærer å sykle mens de er små blir gode på balanse og koordinasjon. Sykling er en ferdighet de vil ha glede og nytte av resten av livet.

Barn vokser raskt fra syklene sine. Dette gjør at tusenvis av sykler blir kastet etter bruk eller blir liggende ubrukt i årevis. Bare i Oslo kastes det ca 2500 sykler i året. Mange foreldre er usikre på hvilken sykkel de skal velge og ender opp med en som er på tilbud på nærmeste kjedebutikk. Men er sykkelen tung, for stor, eller av dårlig kvalitet blir det vanskeligere for barna å lære. De blir tyngre å sykle og barna vil slite med å holde følge. Sykler av dårlig kvalitet gjør også at de går fort i stykker. Vi ønsker at sykler skal leve lenger og at mange barn skal ha glede av samme sykkel. Når du leier sykkel hos SIRQEL kan du enkelt skifte sykkelmodell og størrelse når behovet endrer seg.

Hvilken barnesykkel?

Da vårt mål er at syklene skal leve så lenge som mulig og bli brukt av mange barn må vi finne modeller som er laget for lang levetid, som er av høy kvalitet og er robuste og pålitelige. Det var også viktig for oss å inngå samarbeid med en sykkelprodusent som deler samme visjon som oss.

Frog bikes tar ansvar for alt de gjør. De designer og utvikler sykler som er bærekraftige og jobber kontinuerlig med å integrere bærekraft i hvert aspekt av deres virksomhet.

Frog Bikes har designet sykler spesielt for barn slik at den har den beste passformen mulig og er lett å håndtere. De har investert i forskning for å utvikle et utvalg høy- kvalitet, lettvekts- barnesykler. De er opptatt av å oppmuntre barn til å komme i gang med sykling og tenker hele tiden på å beskytte planeten og barnas fremtid.

Vi er så stolte av å leie ut Frog Bikes barnesykler og har stor tro på at vi sammen kan nå våre mål med å forlenge levetiden på syklene og hjelpe flere barn å komme i gang med sykling.

Hver eneste detalj på syklene er konsekvent gjennomtenkt. Vi kan derfor trygt leie ut disse syklene og vite at barna får en trygg og god opplevelse når de skal ut å oppleve verden fra sykkelsetet

Sosial bærekraft

Utleietjenester krever service, reparasjon og vask. Forskning viser at i Norge kan sirkulær økonomi skape inntil 20 000 nye arbeidsplasser. Vi i SIRQEL er opptatt av bærekraftig utvikling. Vi er opptatt av miljø, klima og sosial bærekraft. Vi har derfor valgt å samarbeide med Paahjul. Paahjul er et profesjonelt sykkelverksted som gir personer med rusbakgrunn arbeidstrening som kvalifiserer dem til arbeidslivet. Vi er opptatt av å fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle. Leier du sykkel hos SIRQEL hjelper du også mennesker med tidligere rusutfordring ut i jobb. Du hjelper både miljøet og samfunnet.

Fortsett å lese

Relaterte innlegg

Postnummerkontroll

Kan vi leverere til deg?

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev